Informatie over Alles Kan
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0502.776.041

Btw-plicht
Ja
Oprichting
24-01-2013
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 11,6 FTE
Commerciële naam
Barzoen
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Alles Kan

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -61.399 -265 % 37.202 787 % -5.417 -105 % 117.721
Eigen vermogen 65.559 -48 % 126.957 -15 % 149.756 -3 % 155.173
Brutomarge 556.727 -16 % 661.077 28 % 516.208 48 % 348.219
Personeel 11,6 10,9 11,6 11

Publicaties van Alles Kan

Datum Publicatie
16-11-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
06-02-2013 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Alles Kan?
Het btw-nummer van Alles Kan is BE 0502.776.041.
Wat is het PEPPOL ID van Alles Kan?
Het PEPPOL ID van Alles Kan is 0208:0502776041. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Alles Kan opgericht?
Alles Kan werd opgericht op 24-01-2013.
Wat is het adres van Alles Kan?
De huidige maatschappelijke zetel van Alles Kan is Warandestraat 42, 2300 Turnhout.
Wanneer heeft Alles Kan voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Alles Kan werd neergelegd op 15-04-2025.
Hoeveel werknemers heeft Alles Kan?
Er werken 11,6 FTE's bij Alles Kan volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Alles Kan?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Alles Kan geen omzetcijfers. De brutomarge van Alles Kan is € 556.727,25.