Informatie over Dima
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0478.188.323

Btw-plicht
Ja
Oprichting
08-08-2002
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0,4 FTE
Commerciële naam
SPIEKE
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Dima

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 25.893 77 % 14.607 3187 % 444 -33 % 666
Eigen vermogen 66.557 28 % 51.995 -14 % 60.351 -21 % 76.741
Brutomarge 85.435 -5 % 90.272 10 % 81.701 130 % 35.527
Personeel 0,4 0,8 1,3 0,2

Publicaties van Dima

Datum Publicatie
29-10-2021 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Doel - Ontslagnemingen - Benoemingen
23-10-2013 Ontslagnemingen - Benoemingen
09-11-2011 Ontslagnemingen - Benoemingen
13-07-2006 Ontslagneming(en) Benoeming(en) Wijziging(en) Statuten
28-08-2002 Oprichting

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Dima?
Het btw-nummer van Dima is BE 0478.188.323.
Wat is het PEPPOL ID van Dima?
Het PEPPOL ID van Dima is 0208:0478188323. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Dima opgericht?
Dima werd opgericht op 08-08-2002.
Wat is het adres van Dima?
De huidige maatschappelijke zetel van Dima is Groenedijk 22, 2470 Retie.
Wanneer heeft Dima voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Dima werd neergelegd op 10-06-2025.
Hoeveel werknemers heeft Dima?
Er werken 0,4 FTE's bij Dima volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Dima?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Dima geen omzetcijfers. De brutomarge van Dima is € 85.435,26.