Informatie over Les Cretias
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0476.967.707

Btw-plicht
Ja
Oprichting
19-02-2002
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Hotels en dergelijke accommodatie
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Les Cretias

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -3.722 16 % -4.447 23 % -5.799 -119 % 29.809
Eigen vermogen 85.349 -6 % 90.844 -6 % 97.063 -7 % 104.635
Brutomarge 81.288 17 % 69.388 6 % 65.542 -32 % 96.346
Personeel 1

Publicaties van Les Cretias

Datum Publicatie
25-09-2025 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
07-05-2019 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
16-01-2019 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
20-03-2015 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Diversen (FR)
30-05-2014 Maatschappelijke Zetel (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Les Cretias?
Het btw-nummer van Les Cretias is BE 0476.967.707.
Wat is het PEPPOL ID van Les Cretias?
Het PEPPOL ID van Les Cretias is 0208:0476967707. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Les Cretias opgericht?
Les Cretias werd opgericht op 19-02-2002.
Wat is het adres van Les Cretias?
De huidige maatschappelijke zetel van Les Cretias is Rue des Crétias 44, 5500 Dinant.
Wanneer heeft Les Cretias voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Les Cretias werd neergelegd op 30-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Les Cretias?
Er werken 1 FTE's bij Les Cretias volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Les Cretias?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Les Cretias geen omzetcijfers. De brutomarge van Les Cretias is € 81.287,53.