Informatie over Guidi Cucine
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0467.185.454

Btw-plicht
Ja
Oprichting
25-10-1999
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Schrijnwerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Guidi Cucine

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 10.482 285 % -5.669 -405 % 1.860 -87 % 14.508
Eigen vermogen 16.562 -21 % 21.031 -21 % 26.700 7 % 24.840
Brutomarge 19.291 591 % -3.929 -149 % 7.952 -61 % 20.255

Publicaties van Guidi Cucine

Datum Publicatie
22-01-2024 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen,...) (FR)
14-11-2008 Maatschappelijke Zetel (FR)
02-07-2003 Ouverture Siege Exploitation Verplaatsing Maatschappelijke Zetel (FR)
20-06-2000 Rapport(en) Me. (FR)
13-11-1999 Oprichting (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Guidi Cucine?
Het btw-nummer van Guidi Cucine is BE 0467.185.454.
Wat is het PEPPOL ID van Guidi Cucine?
Het PEPPOL ID van Guidi Cucine is 0208:0467185454. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Guidi Cucine opgericht?
Guidi Cucine werd opgericht op 25-10-1999.
Wat is het adres van Guidi Cucine?
De huidige maatschappelijke zetel van Guidi Cucine is Rue Du Boustiau(ROU) 14, 7601 Péruwelz.
Wanneer heeft Guidi Cucine voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Guidi Cucine werd neergelegd op 05-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Guidi Cucine?
Er zijn geen FTE's actief bij Guidi Cucine of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Guidi Cucine?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Guidi Cucine geen omzetcijfers. De brutomarge van Guidi Cucine is € 19.291,25.