Informatie over W.D.M.
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0463.530.237

Btw-plicht
Ja
Oprichting
04-06-1998
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 7,3 FTE
Commerciële naam
TOM & CO
Hoofdactiviteit
Detailhandel in huisdieren, voer voor huisdieren en benodigdheden daarvoor
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van W.D.M.

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 105.997 -11 % 119.000 102 % 58.820 -49 % 115.036
Eigen vermogen -126.671 46 % -232.668 34 % -351.668 14 % -410.488
Brutomarge 392.648 -16 % 467.074 44 % 324.604 -8 % 353.143
Personeel 7,3 7,7 8,7 7

Publicaties van W.D.M.

Datum Publicatie
20-12-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
21-03-2016 Maatschappelijke Zetel
21-05-2014 Kapitaal - Aandelen - Ontslagnemingen - Benoemingen
23-06-1998 Oprichting

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van W.D.M.?
Het btw-nummer van W.D.M. is BE 0463.530.237.
Wat is het PEPPOL ID van W.D.M.?
Het PEPPOL ID van W.D.M. is 0208:0463530237. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd W.D.M. opgericht?
W.D.M. werd opgericht op 04-06-1998.
Wat is het adres van W.D.M.?
De huidige maatschappelijke zetel van W.D.M. is Diksmuidelaan 79, 2600 Antwerpen.
Wanneer heeft W.D.M. voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van W.D.M. werd neergelegd op 23-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft W.D.M.?
Er werken 7,3 FTE's bij W.D.M. volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van W.D.M.?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde W.D.M. geen omzetcijfers. De brutomarge van W.D.M. is € 392.648,13.