Informatie over Sogibo
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0463.133.032

Btw-plicht
Ja
Oprichting
03-04-1998
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Middelgroot 0 FTE
Hoofdactiviteit
Overige gespecialiseerde bouwactiviteiten, n.e.g.
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Sogibo

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 61.952 178 % 22.262 3 % 21.599 2026 % -1.121
Eigen vermogen 2.236.186 3 % 2.174.234 61 % 1.353.909 7 % 1.263.408
Brutomarge 138.290 45 % 95.166 -6 % 101.505 -16 % 120.799

Publicaties van Sogibo

Datum Publicatie
20-12-2023 Wijziging Juridische Vorm - Denomination - Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
26-06-2023 Maatschappelijke Zetel (FR)
09-07-2019 Ontslagnemingen, Benoemingen - Diversen (FR)
15-06-2018 Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
02-01-2015 Maatschappelijke Zetel (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Sogibo?
Het btw-nummer van Sogibo is BE 0463.133.032.
Wat is het PEPPOL ID van Sogibo?
Het PEPPOL ID van Sogibo is 0208:0463133032. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Sogibo opgericht?
Sogibo werd opgericht op 03-04-1998.
Wat is het adres van Sogibo?
De huidige maatschappelijke zetel van Sogibo is Rue Ambiorix 69/1, 4000 Liège.
Wanneer heeft Sogibo voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Sogibo werd neergelegd op 26-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Sogibo?
Er zijn geen FTE's actief bij Sogibo of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Sogibo?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Sogibo geen omzetcijfers. De brutomarge van Sogibo is € 138.290,13.