Informatie over Kaldo
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0462.518.566

Btw-plicht
Ja
Oprichting
22-01-1998
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 8,5 FTE
Commerciële naam
POINT CHAUD
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Kaldo

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 23.375 114 % 10.909 -72 % 38.620 -38 % 61.891
Omzet 1.009.804 6 % 955.014 8 % 880.711 11 % 796.539
Eigen vermogen 412.908 6 % 389.533 3 % 378.624 11 % 340.004
Brutomarge 388.779 7 % 363.798 9 % 335.106 7 % 314.549
Personeel 8,5 8,3 7 5,6

Publicaties van Kaldo

Datum Publicatie
06-12-2010 Maatschappelijke Zetel (FR)
15-03-2007 Augmentation(en) Kapitaal Remuneration Mandaat(en) (FR)
20-10-2006 Wijziging Doel Reduction(en) Kapitaal Wijziging(en) Statuten (FR)
23-12-2003 Ontslagneming(en) (FR)
22-05-2002 Benoeming(en) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Kaldo?
Het btw-nummer van Kaldo is BE 0462.518.566.
Wat is het PEPPOL ID van Kaldo?
Het PEPPOL ID van Kaldo is 0208:0462518566. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Kaldo opgericht?
Kaldo werd opgericht op 22-01-1998.
Wat is het adres van Kaldo?
De huidige maatschappelijke zetel van Kaldo is Rue D'evegnée 3, 4621 Fléron.
Wanneer heeft Kaldo voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Kaldo werd neergelegd op 28-04-2025.
Hoeveel werknemers heeft Kaldo?
Er werken 8,5 FTE's bij Kaldo volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Kaldo?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening noteerde Kaldo een omzet van € 1.009.803,75.