Informatie over Nic Et Mat
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0462.202.129

Btw-plicht
Nee
Oprichting
05-12-1997
Laatste balansjaar
2023
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Handel in eigen onroerend goed
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Nic Et Mat

2023 2022 2021 2020
Winst/Verlies -13.075 -141 % 31.532 57 % 20.062 -39 % 33.098
Eigen vermogen 190.194 -6 % 203.269 18 % 171.737 9 % 158.004
Brutomarge -11.742 -127 % 43.751 28 % 34.075 -44 % 61.370

Publicaties van Nic Et Mat

Datum Publicatie
21-11-2022 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
06-08-2020 Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
04-08-2020 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
13-09-2018 Maatschappelijke Zetel (FR)
08-05-2014 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het ondernemingsnummer van Nic Et Mat
Het ondernemingsnummer van Nic Et Mat is BE 0462.202.129.
Wat is het PEPPOL ID van Nic Et Mat?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Nic Et Mat beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Nic Et Mat opgericht?
Nic Et Mat werd opgericht op 05-12-1997.
Wat is het adres van Nic Et Mat?
De huidige maatschappelijke zetel van Nic Et Mat is Impasse-Châtaigneraie(IVR) 3, 4400 Flémalle.
Wanneer heeft Nic Et Mat voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Nic Et Mat werd neergelegd op 31-08-2024.
Hoeveel werknemers heeft Nic Et Mat?
Er zijn geen FTE's actief bij Nic Et Mat of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Nic Et Mat?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Nic Et Mat geen omzetcijfers. De brutomarge van Nic Et Mat is € -11.742,43.