Informatie over Jacobs En Co.
Mijn gegevens
*
*
*

Jacobs En Co. (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0460.889.263

Btw-plicht
Ja
Oprichting
06-06-1997
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Overige rechtskundige dienstverlening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Jacobs En Co.

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -611 65 % -1.731 -213 % -553 63 % -1.495
Eigen vermogen 24.699 -2 % 25.309 -6 % 27.040 64 % 16.438
Brutomarge -91 93 % -1.214 -1420 % -80 92 % -1.039

Publicaties van Jacobs En Co.

Datum Publicatie
22-12-2023 Wijziging(en) Statuten
04-09-2023 Ontslagnemingen - Benoemingen
16-05-2017 Ontslagnemingen - Benoemingen
22-02-2012 Ontslagnemingen - Benoemingen
25-09-2006 Kapitaalverhoging - Euro Wijziging(en) Statuten

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Jacobs En Co.?
Het btw-nummer van Jacobs En Co. is BE 0460.889.263.
Wat is het PEPPOL ID van Jacobs En Co.?
Het PEPPOL ID van Jacobs En Co. is 0208:0460889263. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Jacobs En Co. opgericht?
Jacobs En Co. werd opgericht op 06-06-1997.
Wat is het adres van Jacobs En Co.?
De huidige maatschappelijke zetel van Jacobs En Co. is Dorpsstraat 15, 3560 Lummen.
Wanneer heeft Jacobs En Co. voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Jacobs En Co. werd neergelegd op 17-04-2025.
Hoeveel werknemers heeft Jacobs En Co.?
Er zijn geen FTE's actief bij Jacobs En Co. of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Jacobs En Co.?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Jacobs En Co. geen omzetcijfers. De brutomarge van Jacobs En Co. is € -90,53.