Informatie over Christian Van Parys
Mijn gegevens
*
*
*

Christian Van Parys (BVBA)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0459.010.334

Btw-plicht
Ja
Oprichting
10-10-1996
Laatste balansjaar
2023
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en overig managementadvies
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Christian Van Parys

2023 2022 2021 2020
Winst/Verlies 7.211 224 % 2.229 -24 % 2.934 84 % 1.591
Eigen vermogen 240.047 3 % 232.849 1 % 230.620 1 % 227.687
Brutomarge 11.972 24 % 9.648 -25 % 12.868 162 % 4.910

Publicaties van Christian Van Parys

Datum Publicatie
24-10-1996 Oprichting (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Christian Van Parys?
Het btw-nummer van Christian Van Parys is BE 0459.010.334.
Wat is het PEPPOL ID van Christian Van Parys?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Christian Van Parys beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Christian Van Parys opgericht?
Christian Van Parys werd opgericht op 10-10-1996.
Wat is het adres van Christian Van Parys?
De huidige maatschappelijke zetel van Christian Van Parys is Rue Basse chaussée(CG) 185, 5022 Namur.
Wanneer heeft Christian Van Parys voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Christian Van Parys werd neergelegd op 02-12-2024.
Hoeveel werknemers heeft Christian Van Parys?
Er zijn geen FTE's actief bij Christian Van Parys of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Christian Van Parys?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Christian Van Parys geen omzetcijfers. De brutomarge van Christian Van Parys is € 11.972,43.