Informatie over El'
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0457.663.024

Btw-plicht
Ja
Oprichting
25-03-1996
Laatste balansjaar
2025
Bedrijfsgrootte
Micro 2,9 FTE
Commerciële naam
EL' BVBA
Hoofdactiviteit
Niet-gespecialiseerde detailhandel waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van El'

2025 2024 2023 2022
Winst/Verlies 3.585 -88 % 30.254 193 % -32.619 -206 % 30.882
Eigen vermogen 107.737 3 % 104.152 41 % 73.898 -31 % 106.517
Brutomarge 54.931 -56 % 124.902 14 % 109.916 -37 % 174.520
Personeel 2,9 3,8 4,3 3,6

Publicaties van El'

Datum Publicatie
16-11-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Benaming - Ontslagnemingen - Benoemingen - Algemene vergadering
31-10-2011 Ontslagnemingen - Benoemingen
23-10-2007 Verplaatsing Maatschappelijke Zetel Wijziging(en) Statuten
27-04-1996 Oprichting

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van El'?
Het btw-nummer van El' is BE 0457.663.024.
Wat is het PEPPOL ID van El'?
Het PEPPOL ID van El' is 0208:0457663024. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd El' opgericht?
El' werd opgericht op 25-03-1996.
Wat is het adres van El'?
De huidige maatschappelijke zetel van El' is Haachtsesteenweg 331, 1910 Kampenhout.
Wanneer heeft El' voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van El' werd neergelegd op 29-10-2025.
Hoeveel werknemers heeft El'?
Er werken 2,9 FTE's bij El' volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van El'?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde El' geen omzetcijfers. De brutomarge van El' is € 54.931,44.