Informatie over Plumco
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0456.332.243

Btw-plicht
Ja
Oprichting
24-10-1995
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Groothandel in vlees en vleesproducten, uitgezonderd vlees van wild en van gevogelte
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Plumco

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -23.532 -229 % 18.174 184 % -21.630 -194 % 23.097
Eigen vermogen 25.741 -48 % 49.273 58 % 31.099 -41 % 52.729
Brutomarge 4.189 -87 % 32.721 434 % -9.797 -122 % 45.068
Personeel 1

Publicaties van Plumco

Datum Publicatie
14-06-2024 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
15-02-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
05-09-2017 Doel
09-06-2017 Maatschappelijke Zetel
10-06-2009 Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Plumco?
Het btw-nummer van Plumco is BE 0456.332.243.
Wat is het PEPPOL ID van Plumco?
Het PEPPOL ID van Plumco is 0208:0456332243. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Plumco opgericht?
Plumco werd opgericht op 24-10-1995.
Wat is het adres van Plumco?
De huidige maatschappelijke zetel van Plumco is Kruisstraat(NDW) 29, 2200 Herentals.
Wanneer heeft Plumco voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Plumco werd neergelegd op 05-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Plumco?
Er werken 1 FTE's bij Plumco volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Plumco?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Plumco geen omzetcijfers. De brutomarge van Plumco is € 4.188,85.