Informatie over Brabanthal
Mijn gegevens
*
*
*

Brabanthal (NV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0455.685.610

Btw-plicht
Ja
Oprichting
03-08-1995
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 4,6 FTE
Hoofdactiviteit
Organisatie van congressen en beurzen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Brabanthal

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 52.899 -24 % 70.028 203 % 23.148 -79 % 111.325
Eigen vermogen 348.868 18 % 296.121 31 % 226.247 11 % 203.251
Brutomarge 396.793 -4 % 411.859 5 % 390.994 -19 % 481.032
Personeel 4,6 6,2 5,9 7,2

Publicaties van Brabanthal

Datum Publicatie
11-03-2025 Ontslagnemingen - Benoemingen
22-11-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
03-07-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
18-12-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …)
15-05-2023 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Brabanthal?
Het btw-nummer van Brabanthal is BE 0455.685.610.
Wat is het PEPPOL ID van Brabanthal?
Het PEPPOL ID van Brabanthal is 0208:0455685610. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Brabanthal opgericht?
Brabanthal werd opgericht op 03-08-1995.
Wat is het adres van Brabanthal?
De huidige maatschappelijke zetel van Brabanthal is Brabantlaan 1, 3001 Leuven.
Wanneer heeft Brabanthal voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Brabanthal werd neergelegd op 12-06-2025.
Hoeveel werknemers heeft Brabanthal?
Er werken 4,6 FTE's bij Brabanthal volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Brabanthal?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Brabanthal geen omzetcijfers. De brutomarge van Brabanthal is € 396.793,13.