Informatie over Racletta
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0450.906.478

Btw-plicht
Ja
Oprichting
27-09-1993
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Middelgroot 6 FTE
Commerciële naam
RACLETTA NV
Hoofdactiviteit
Vervaardiging van huishoudelijke en sanitaire producten van metaal
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Racletta

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 626.856 68 % 372.976 58 % 235.689 36 % 173.302
Eigen vermogen 1.870.374 17 % 1.593.518 8 % 1.470.542 12 % 1.309.854
Brutomarge 1.275.384 40 % 913.981 24 % 735.946 24 % 592.713
Personeel 6 5,5 5,9 5,7

Publicaties van Racletta

Datum Publicatie
02-01-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
02-09-2020 Ontslagnemingen - Benoemingen
23-03-2020 Ontslagnemingen - Benoemingen
29-08-2019 Ontslagnemingen - Benoemingen
08-08-2012 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Racletta?
Het btw-nummer van Racletta is BE 0450.906.478.
Wat is het PEPPOL ID van Racletta?
Het PEPPOL ID van Racletta is 0208:0450906478. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Racletta opgericht?
Racletta werd opgericht op 27-09-1993.
Wat is het adres van Racletta?
De huidige maatschappelijke zetel van Racletta is Hoogleedsesteenweg 442, 8800 Roeselare.
Wanneer heeft Racletta voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Racletta werd neergelegd op 12-06-2025.
Hoeveel werknemers heeft Racletta?
Er werken 6 FTE's bij Racletta volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Racletta?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Racletta geen omzetcijfers. De brutomarge van Racletta is € 1.275.383,75.