Informatie over La Pizzeria
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0449.468.801

Btw-plicht
Ja
Oprichting
04-03-1993
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van La Pizzeria

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 166 -96 % 3.695 512 % 604 -92 % 7.305
Eigen vermogen 107.350 -15 % 125.785 3 % 122.090 0 % 121.486
Brutomarge 2.172 -71 % 7.518 107 % 3.637 -71 % 12.550

Publicaties van La Pizzeria

Datum Publicatie
07-07-2023 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
23-04-2003 Kapitaalverhoging(en) Wijziging(en) Statuten Omvorming Juridische Vorm
13-01-2003 Hernieuwing Mandaat(en)
18-03-1993 Oprichting

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van La Pizzeria?
Het btw-nummer van La Pizzeria is BE 0449.468.801.
Wat is het PEPPOL ID van La Pizzeria?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van La Pizzeria beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd La Pizzeria opgericht?
La Pizzeria werd opgericht op 04-03-1993.
Wat is het adres van La Pizzeria?
De huidige maatschappelijke zetel van La Pizzeria is Tentoonstellingslaan 119, 9000 Gent.
Wanneer heeft La Pizzeria voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van La Pizzeria werd neergelegd op 10-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft La Pizzeria?
Er zijn geen FTE's actief bij La Pizzeria of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van La Pizzeria?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde La Pizzeria geen omzetcijfers. De brutomarge van La Pizzeria is € 2.171,55.