Informatie over P en L
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0449.387.637

Btw-plicht
Ja
Oprichting
10-02-1993
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Commerciële naam
P & L NV
Hoofdactiviteit
Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van P en L

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 4.836 180 % -6.016 -216 % 5.207 -30 % 7.387
Eigen vermogen 158.166 2 % 155.148 -5 % 162.982 2 % 159.593
Brutomarge 18.762 49 % 12.618 -40 % 20.931 -16 % 24.965

Publicaties van P en L

Datum Publicatie
14-10-2015 Maatschappelijke Zetel - Adressen Anders Dan Maatschappelijke Zetel
04-04-2014 Ontslagnemingen - Benoemingen
21-02-2013 Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen - Benoemingen
12-04-2012 Kapitaal - Aandelen
05-01-2012 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van P en L?
Het btw-nummer van P en L is BE 0449.387.637.
Wat is het PEPPOL ID van P en L?
Het PEPPOL ID van P en L is 0208:0449387637. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd P en L opgericht?
P en L werd opgericht op 10-02-1993.
Wat is het adres van P en L?
De huidige maatschappelijke zetel van P en L is Nestendreef 1, 2243 Zandhoven.
Wanneer heeft P en L voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van P en L werd neergelegd op 11-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft P en L?
Er zijn geen FTE's actief bij P en L of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van P en L?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde P en L geen omzetcijfers. De brutomarge van P en L is € 18.762,13.