Informatie over D.R.B.
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0446.758.145

Btw-plicht
Ja
Oprichting
03-03-1992
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0,5 FTE
Hoofdactiviteit
Schilderen van gebouwen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van D.R.B.

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -6.372 63 % -17.378 -163 % -6.613 -1475 % 481
Omzet - - 138.386 -12 % 157.070
Eigen vermogen -16.336 -64 % -9.964 -234 % 7.414 -47 % 14.027
Brutomarge 23.524 -20 % 29.571 60 % 18.483 -13 % 21.293
Personeel 0,5 0,5 0,5 0,4

Publicaties van D.R.B.

Datum Publicatie
23-12-2022 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
29-12-2001 Augmentation Kapitaal - Euro (FR)
08-08-2000 Ontslagneming(en) (FR)
26-09-1996 Hernieuwing Mandaten (FR)
24-06-1994 Verplaatsing Maatschappelijke Zetel (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van D.R.B.?
Het btw-nummer van D.R.B. is BE 0446.758.145.
Wat is het PEPPOL ID van D.R.B.?
Het PEPPOL ID van D.R.B. is 0208:0446758145. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd D.R.B. opgericht?
D.R.B. werd opgericht op 03-03-1992.
Wat is het adres van D.R.B.?
De huidige maatschappelijke zetel van D.R.B. is Route Napoléon 100, 4400 Flémalle.
Wanneer heeft D.R.B. voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van D.R.B. werd neergelegd op 20-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft D.R.B.?
Er werken 0,5 FTE's bij D.R.B. volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van D.R.B.?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde D.R.B. geen omzetcijfers. De brutomarge van D.R.B. is € 23.524,23.