Informatie over Al.In.Co
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0442.262.095

Btw-plicht
Nee
Oprichting
21-12-1990
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Hoofdactiviteit
Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Al.In.Co

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 8.411 -41 % 14.216 9 % 13.069 -42 % 22.490
Eigen vermogen 1.236.318 1 % 1.227.907 1 % 1.213.691 1 % 1.200.622
Brutomarge -12.083 -233 % -3.630 51 % -7.430 -756 % -868

Publicaties van Al.In.Co

Datum Publicatie
12-04-2023 Ontslagnemingen - Benoemingen
16-12-2016 Ontslagnemingen - Benoemingen
29-03-2012 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …)
27-12-2010 Ontslagnemingen - Benoemingen
06-03-2009 Maatschappelijke Zetel

Veelgestelde vragen

Wat is het ondernemingsnummer van Al.In.Co
Het ondernemingsnummer van Al.In.Co is BE 0442.262.095.
Wat is het PEPPOL ID van Al.In.Co?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Al.In.Co beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Al.In.Co opgericht?
Al.In.Co werd opgericht op 21-12-1990.
Wat is het adres van Al.In.Co?
De huidige maatschappelijke zetel van Al.In.Co is Paardenkerkhofstraat 206, 2800 Mechelen.
Wanneer heeft Al.In.Co voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Al.In.Co werd neergelegd op 14-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Al.In.Co?
Er zijn geen FTE's actief bij Al.In.Co of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Al.In.Co?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Al.In.Co geen omzetcijfers. De brutomarge van Al.In.Co is € -12.082,95.