Informatie over Vincent
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0437.271.248

Btw-plicht
Ja
Oprichting
15-03-1989
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 12,4 FTE
Commerciële naam
VINCENT NV
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Vincent

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 5.589 108 % -73.413 -552 % 16.224 912 % -1.999
Eigen vermogen 370.972 2 % 365.383 -17 % 438.796 -35 % 672.572
Brutomarge 565.386 -3 % 581.808 -8 % 634.737 -5 % 669.748
Personeel 12,4 13,5 12,5 13,7

Publicaties van Vincent

Datum Publicatie
17-12-2021 Kapitaal - Aandelen - Ontslagnemingen - Benoemingen
22-02-2019 Ontslagnemingen - Benoemingen
05-01-2018 Ontslagnemingen - Benoemingen
22-09-2015 Ontslagnemingen - Benoemingen
27-12-2012 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Vincent?
Het btw-nummer van Vincent is BE 0437.271.248.
Wat is het PEPPOL ID van Vincent?
Het PEPPOL ID van Vincent is 0208:0437271248. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Vincent opgericht?
Vincent werd opgericht op 15-03-1989.
Wat is het adres van Vincent?
De huidige maatschappelijke zetel van Vincent is Vennestraat 134, 3600 Genk.
Wanneer heeft Vincent voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Vincent werd neergelegd op 24-10-2024.
Hoeveel werknemers heeft Vincent?
Er werken 12,4 FTE's bij Vincent volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Vincent?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Vincent geen omzetcijfers. De brutomarge van Vincent is € 565.385,75.