Informatie over Bepa
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0436.848.012

Btw-plicht
Ja
Oprichting
13-02-1989
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Middelgroot 27,3 FTE
Hoofdactiviteit
Installatie van verwarming, klimaatregeling, koeling en ventilatie aangedreven door elektriciteit
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Bepa

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -14.489 -110 % 141.476 15 % 123.338 6 % 115.849
Eigen vermogen 361.903 -4 % 376.392 3 % 364.916 1 % 361.567
Brutomarge 1.768.358 5 % 1.680.681 7 % 1.574.937 15 % 1.367.610
Personeel 27,3 25,5 24,3 23,8

Publicaties van Bepa

Datum Publicatie
01-12-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) (FR)
13-10-2020 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
28-02-2020 Maatschappelijke Zetel (FR)
30-03-2017 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
25-10-2016 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Bepa?
Het btw-nummer van Bepa is BE 0436.848.012.
Wat is het PEPPOL ID van Bepa?
Het PEPPOL ID van Bepa is 0208:0436848012. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Bepa opgericht?
Bepa werd opgericht op 13-02-1989.
Wat is het adres van Bepa?
De huidige maatschappelijke zetel van Bepa is Rue Isidore-Derèse Mornimont 171, 5190 Jemeppe-sur-Sambre.
Wanneer heeft Bepa voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Bepa werd neergelegd op 22-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Bepa?
Er werken 27,3 FTE's bij Bepa volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Bepa?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Bepa geen omzetcijfers. De brutomarge van Bepa is € 1.768.357,63.