Informatie over Technifood
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0435.451.113

Btw-plicht
Ja
Oprichting
26-09-1988
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Technifood

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 13.886 256 % -8.895 35 % -13.586 -268 % 8.111
Eigen vermogen -5.951 70 % -19.837 -81 % -10.942 -514 % 2.644
Brutomarge 69.315 22 % 56.974 56 % 36.569 -25 % 49.039
Personeel 1,4 1

Publicaties van Technifood

Datum Publicatie
23-09-2021 Wijziging Juridische Vorm - Doel - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
07-06-2021 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
27-06-1998 Omvorming de Scoo en Sprl - Augmentation Kapitaal - Wijzigingen Statuten (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Technifood?
Het btw-nummer van Technifood is BE 0435.451.113.
Wat is het PEPPOL ID van Technifood?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Technifood beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Technifood opgericht?
Technifood werd opgericht op 26-09-1988.
Wat is het adres van Technifood?
De huidige maatschappelijke zetel van Technifood is Bosstraat 252, 1150 Sint-Pieters-Woluwe.
Wanneer heeft Technifood voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Technifood werd neergelegd op 22-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft Technifood?
Er zijn geen FTE's actief bij Technifood of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Technifood?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Technifood geen omzetcijfers. De brutomarge van Technifood is € 69.315,00.