Informatie over Huis Peeters
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0432.863.290

Btw-plicht
Ja
Oprichting
28-12-1987
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Detailhandel in huismeubilair
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Huis Peeters

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -44.086 -16 % -37.938 -146 % 82.988 264 % 22.809
Eigen vermogen 70.014 -39 % 114.101 -25 % 152.039 2 % 149.051
Brutomarge -28.266 -21 % -23.336 -118 % 126.632 187 % 44.175

Publicaties van Huis Peeters

Datum Publicatie
24-10-2024 Maatschappelijke Zetel
20-02-2024 Wijziging(en) Statuten
25-05-2021 Maatschappelijke Zetel
23-04-2014 Maatschappelijke Zetel
30-11-2010 Kapitaal - Aandelen - Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Huis Peeters?
Het btw-nummer van Huis Peeters is BE 0432.863.290.
Wat is het PEPPOL ID van Huis Peeters?
Het PEPPOL ID van Huis Peeters is 0208:0432863290. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Huis Peeters opgericht?
Huis Peeters werd opgericht op 28-12-1987.
Wat is het adres van Huis Peeters?
De huidige maatschappelijke zetel van Huis Peeters is Leuvensesteenweg 210, 3370 Boutersem.
Wanneer heeft Huis Peeters voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Huis Peeters werd neergelegd op 26-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft Huis Peeters?
Er zijn geen FTE's actief bij Huis Peeters of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Huis Peeters?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Huis Peeters geen omzetcijfers. De brutomarge van Huis Peeters is € -28.265,73.