Informatie over Snooker Inn
Mijn gegevens
*
*
*

Snooker Inn (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0432.397.195

Btw-plicht
Ja
Oprichting
15-10-1987
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1,4 FTE
Hoofdactiviteit
Exploitatie van snooker- en biljartzalen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Snooker Inn

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 11.098 -80 % 54.453 -21 % 69.267 28 % 54.136
Eigen vermogen 111.114 11 % 100.016 120 % 45.563 292 % -23.704
Brutomarge 95.010 -26 % 128.681 7 % 120.588 -10 % 133.249
Personeel 1,4 0,8 0,5 1,4

Publicaties van Snooker Inn

Datum Publicatie
10-01-2024 Wijziging(en) Statuten
24-02-2015 Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen - Benoemingen
02-04-2010 Maatschappelijke Zetel
21-01-2008 Ontslagnemingen - Benoemingen
26-03-2007 Hernieuwing Mandaat(en)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Snooker Inn?
Het btw-nummer van Snooker Inn is BE 0432.397.195.
Wat is het PEPPOL ID van Snooker Inn?
Het PEPPOL ID van Snooker Inn is 0208:0432397195. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Snooker Inn opgericht?
Snooker Inn werd opgericht op 15-10-1987.
Wat is het adres van Snooker Inn?
De huidige maatschappelijke zetel van Snooker Inn is Preekboomstraat 2, 8340 Damme.
Wanneer heeft Snooker Inn voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Snooker Inn werd neergelegd op 06-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft Snooker Inn?
Er werken 1,4 FTE's bij Snooker Inn volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Snooker Inn?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Snooker Inn geen omzetcijfers. De brutomarge van Snooker Inn is € 95.009,74.