Informatie over Linea
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0426.105.855

Btw-plicht
Ja
Oprichting
23-08-1984
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 8,1 FTE
Commerciële naam
Central
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Linea

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 9.119 152 % -17.476 31 % -25.210 -176 % 33.378
Eigen vermogen 30.626 42 % 21.507 -45 % 38.983 -39 % 64.193
Brutomarge 267.839 16 % 231.491 9 % 212.214 38 % 154.133
Personeel 8,1 7,1 6,7 5,1

Publicaties van Linea

Datum Publicatie
28-09-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
03-06-2022 Ontslagnemingen - Benoemingen
16-01-2019 Maatschappelijke Zetel
08-11-2010 Ontslagnemingen - Benoemingen
13-11-2003 Kapitaalverhoging(en) Wijziging(en) Statuten

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Linea?
Het btw-nummer van Linea is BE 0426.105.855.
Wat is het PEPPOL ID van Linea?
Het PEPPOL ID van Linea is 0208:0426105855. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Linea opgericht?
Linea werd opgericht op 23-08-1984.
Wat is het adres van Linea?
De huidige maatschappelijke zetel van Linea is Kerkstraat 16, 3910 Pelt.
Wanneer heeft Linea voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Linea werd neergelegd op 02-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Linea?
Er werken 8,1 FTE's bij Linea volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Linea?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Linea geen omzetcijfers. De brutomarge van Linea is € 267.839,34.