Informatie over Janssens-De Maeyer
Mijn gegevens
*
*
*

Janssens-De Maeyer (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0423.117.661

Btw-plicht
Ja
Oprichting
01-10-1982
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Groothandel in andere voedingsmiddelen, n.e.g.
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Janssens-De Maeyer

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 1.843 -62 % 4.791 -16 % 5.671 -74 % 21.930
Eigen vermogen 350.722 0 % 350.478 1 % 347.287 1 % 343.217
Brutomarge 7.295 -34 % 11.103 -4 % 11.549 -67 % 35.504

Publicaties van Janssens-De Maeyer

Datum Publicatie
11-01-2024 Wijziging(en) Statuten
20-09-1990 Omvorming van Pba in Bvba - Kapitaalverhoging - Wijziging Statuten

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Janssens-De Maeyer?
Het btw-nummer van Janssens-De Maeyer is BE 0423.117.661.
Wat is het PEPPOL ID van Janssens-De Maeyer?
Het PEPPOL ID van Janssens-De Maeyer is 9925:be0423117661. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Janssens-De Maeyer opgericht?
Janssens-De Maeyer werd opgericht op 01-10-1982.
Wat is het adres van Janssens-De Maeyer?
De huidige maatschappelijke zetel van Janssens-De Maeyer is Aragonialaan 6, 9140 Temse.
Wanneer heeft Janssens-De Maeyer voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Janssens-De Maeyer werd neergelegd op 25-04-2025.
Hoeveel werknemers heeft Janssens-De Maeyer?
Er werken 1 FTE's bij Janssens-De Maeyer volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Janssens-De Maeyer?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Janssens-De Maeyer geen omzetcijfers. De brutomarge van Janssens-De Maeyer is € 7.294,64.