Weet met wie u zaken doet

Companyweb is een specialist op het vlak van bedrijfsinformatie in België. U krijgt inzage in het risico, de overlevingskansen, de betalingscapaciteit, de winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van alle Belgische bedrijven.

Zo weet u in een handomdraai met wie u zaken doet... en met wie u best geen zaken doet ! Uniek is onze jaarlijkse abonnementsformule waarbij u zo goed als onbeperkte toegang krijgt tot onze database met kerncijfers en gegevens van alle Belgische bedrijven.

Gezondheidsbarometer

Onze mogelijkheden

Actuele bedrijfsinformatie opzoeken op basis van btw-nummer

Als officieel leverancier van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) en van het Instituut voor accountants en belastingadviseurs (ITAA - Institute for Tax Advisors & Accountants) leveren wij de meest recente en accurate bedrijfsinformatie die er op de markt te krijgen is.

Actuele bedrijfsinformatie
Internationale rapporten

Internationale rapporten

Vermijd risico’s en wanbetalers ook bij uw internationale klanten. Companyweb biedt rapporten aan over bedrijven in de hele wereld.

Leer uw klanten kennen

Zijn uw klanten of leveranciers financieel gezond? Companyweb legt de volledige financiële en juridische situatie van Belgische bedrijven en bedrijfsleiders bloot.

Wij analyseren voor u wie de bedrijfsleiders zijn en in welke sectoren ze actief zijn, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Leer uw klanten kennen
Doelgericht prospecteren

Doelgericht prospecteren

Gezien Companyweb beschikt over bedrijfsinformatie van alle Belgische ondernemingen, zijn wij de ideale partner om uw prospectie in goede banen te leiden.

Ontdek hoe u zelf online prospectiebestanden kan selecteren op basis van regio, activiteit, kredietwaardigheid of andere factoren!

Betalingservaring

Betalingservaring

Krijg een duidelijk zicht op het betalingsgedrag van uw klanten.

Meer info  
Mobile app

Mobile app

Weet met wie u zaken doet, altijd en overal dankzij onze app. Ontdek gratis de Companyweb app!

Meer info  
Onbeperkte toegang

Onbeperkte toegang

Vanaf € 695/jaar krijgt u onbeperkte toegang!

Meer info  
Integratie in uw software

Integratie in uw software

Companyweb integreert met de meeste boekhoud-, ERP- of software. Zo worden de gegevens van uw klanten en prospecten automatisch up-to-date gehouden met de laatste financiële en juridische informatie daar waar u ze dagelijks nodig heeft.

Meer info  

Begin nu met Companyweb

Maak uw testaccount nu aan!

Probeer gratis

  U heeft Javascript geblokkeerd. Om gebruik te maken van de website dient u Javascript te deblokkeren.


Meer details