Jaarrekening raadplegen

Met Companyweb kunt u eenvoudig en snel elke jaarrekening raadplegen. Krijg meteen inzicht in de financiële gegevens van alle Belgische bedrijven. Companyweb toont de meest recent neergelegde jaarrekening en biedt u de mogelijkheid om deze makkelijk te vergelijken met eerdere jaren, ondersteund door een uitgebreide financiële analyse en ratio’s.

Ondernemer, accountant, investeerder, ... Companyweb biedt u de meest actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie. Kies het abonnement dat het beste bij u past om onbeperkt toegang te krijgen tot onze database met jaarrekeningen, kerncijfers en gegevens van alle Belgische bedrijven of probeer alle mogelijkheden tijdelijk gratis uit.

Jaarrekening raadplegen

Onze mogelijkheden

Jaarrekening opzoeken op basis van bedrijfsnaam of btw-nummer

Zoek eenvoudig bedrijven op naam of btw-nummer om de beschikbare jaarrekeningen te raadplegen. Companyweb toont altijd de meest recente jaarrekening, neergelegd bij de NBB, aangepast aan uw eigen taal.

Haal kerncijfers, ratio’s en inzichten uit elke jaarrekening

Krijg inzicht in iedere jaarrekening met een overzicht van de kerncijfers en de belangrijkste financiële ratio’s, overzichtelijk gebundeld op één plaats. Companyweb combineert informatie en analyses van de jaarrekening met andere (niet-)financiële informatie en biedt zo inzage in de kredietwaardigheid en financiële gezondheid van bedrijven.

Jaarrekeningen vergelijken en exporteren

Vergelijk gemakkelijk jaarrekeningen van een bedrijf over verschillende jaren en krijg zo inzicht in de evolutie van de financiële gezondheid. Exporteer moeiteloos de jaarrekeningen van verschillende jaren naar Excel om uw eigen analyses verder uit te voeren.

Companyweb: weet met wie u zaken doet

Met Companyweb krijgt u inzage in het risico, de overlevingskansen, de betalingscapaciteit, de winstgevendheid, stabiliteit en andere sleutelfactoren van alle Belgische bedrijven. Zo weet u telkens met wie u zaken doet. Ontdek hier welke informatie, functionaliteiten en inzichten Companyweb nog meer te bieden heeft.

Begin nu met Companyweb

Maak uw testaccount nu aan!

Probeer gratis

  U heeft Javascript geblokkeerd. Om gebruik te maken van de website dient u Javascript te deblokkeren.


Meer details