Wat zeggen onze klanten?

Card image cap

SD WORX

SD Worx staat voor een complete dienstverlening op het vlak van payroll, HR, fiscaliteit en sociale wetgeving. Gebundeld in één geïntegreerd pakket of in afzonderlijke onderdelen.

Voor SD WORX verzorgt Companyweb een XML-integratie van de gegevens van al zijn klanten. Dankzij deze integratie is de database van SD WORX 24u/24 up-to-date!

Card image cap

BEROEPSINSTITUUT VAN ERKENDE BOEKHOUDERS EN FISCALISTEN

DE BIBF is een publiekrechtelijke instelling opgericht tot reglementering van de bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Zijn opdracht omvat :

  • toezien op de opleiding
  • het verzekeren van een permanente organisatie van een korps van specialisten bekwaam om boekhoud- en fiscale werkzaamheden uit te voeren met alle vereiste waarborgen inzake bekwaamheid, onafhankelijkheid en professionele rechtschapenheid.
  • Het BIBF ziet er tevens op toe dat de aan zijn leden toevertrouwde opdrachten behoorlijk worden uitgevoerd.

Companyweb is de gecertifieerde leverancier van het beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, een garantie voor kwaliteit.

Companyweb is een uiterst gebruiksvriendelijke databank die een schat aan financiële informatie bevat over alle Belgische ondernemingen. De beroepsbeoefenaars kunnen deze "tool" gebruiken om zo hun cliënten nog beter op te volgen en te begeleiden in hun strategische en financiële beslissingen.

Deze databank biedt een aantal specifieke mogelijkheden die in de toekomst bovendien nog verder worden uitgebreid. Enkele voorbeelden : een vergelijking maken van een vennootschap en drie van zijn concurrenten, een pakket voor een uitgebreide financiële analyse op basis van het "Handboek Financiële Analyse van de Onderneming" van Hubert Ooghe en Charles Van Wymeersch. Nog een unieke toepassing is het systeem van zogenaamde warnings die een verhoogd risico op faillissement aangeven. Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk om de neergelegde jaarrekeningen van een vennootschap te consulteren in vergelijking met de drie vorige jaren.

Geert Lenaerts

Directeur
Card image cap

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN

Het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten is een publiekrechtelijke beroepsorganisatie voor de accountants en belastingconsulenten, opgericht bij de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Het Instituut ziet toe op de opleiding en verzekert de permanente organisatie van een korps van specialisten. Het zal ook de organisatie controleren en bijsturen, met alle noodzakelijke waarborgen inzake bekwaamheid, onafhankelijkheid en professionele rechtschapenheid. Tot slot waakt het Instituut erover dat de aan zijn leden toevertrouwde opdrachten behoorlijk worden uitgevoerd.

Companyweb is de gecertifieerde leverancier van het instituut van de accountants en de belastingconsulenten, een garantie voor kwaliteit

Card image cap

BASE (KPN Group Belgium)

Mobiele telefonie en internet

Als het over Credit Policy gaat dan is de basis informatie die correct is en bovendien up-to-date. Base werkt sinds 2007 met de gegevens van Companyweb om een actief kredietbeheer te kunnen doen van zijn klanten.

Card image cap

ALKEN MAES

Alken Maes is een brouwersgroep met een assortiment van een dertigtal bieren op de Belgische markt.

Kredietwaardige klanten zijn in de horeca sector de sleutel tot succesvol zakendoen op lange termijn. Dankzij Companyweb weet men bij Alken Maes hoe gezond of ongezond de klanten eraan toe zijn en kan op tijd worden ingegrepen om verrassingen te vermijden.

Card image cap

LYFRA

Lyfra nv is één van de belangrijkste Belgische groothandelsondernemingen en is al meer dan 40 jaar actief op de binnenlandse markt van rookwaren, snoep, dranken en telefoonkaarten.

Als groothandel is zaken doen met kredietwaardige klanten een cruciaal element voor Lyfra. Dankzij Companyweb, kan Lyfra dag in dag uit de kredietwaardigheid van zijn klanten raadplegen. Bovendien worden alle klanten in follow-up geplaatst en blijft Lyfra zo op de hoogte van belangrijke wijzigingen in deze kredietwaardigheid.

Vooral de opvolgingservice van Companyweb is fantastisch, wij worden volledig automatisch bericht over elke wijziging van onze klanten. Gedaan met achter de feiten aan te hollen.

Chris Covens

Finance Manager
Card image cap

WESTLEASE

Westlease is een specialist in long term car renting.

Wanneer je net zoals Westlease investeert in rollend materieel dat dag in dag uit door de klanten wordt gebruikt via renting, is een nauwgezette opvolging van je betalingen essentieel.

Companyweb zorgde ervoor dat Westlease hierop een continu geactualiseerde kijk heeft en dit via een volledige integratie in de eigen software van Westlease.

Companyweb was de enige leverancier die de volledige integratie van hun financiële informatie in ons eigen platform mogelijk maakte. Onze analyses verlopen sindsdien veel gerichter. Voor ons was het zeer belangrijk zo snel mogelijk op de hoogte te worden gebracht van een faillissement. Dankzij Companyweb worden wij daags na het vonnis hierover geïnformeerd.

Jean-Charles Carrette

Bestuurder

  U heeft Javascript geblokkeerd. Om gebruik te maken van de website dient u Javascript te deblokkeren.


Meer details